Opheffingsuitverkoop bij kledingwinkel Sandwich.
Volledig scherm
Opheffingsuitverkoop bij kledingwinkel Sandwich. © Redactie indebuurt Enschede

Opnieuw vertrekt kledingwinkel Sandwich uit Enschede

ENSCHEDE - Kledingwinkel Sandwich aan de Langestraat vertrekt binnenkort uit Enschede. Dat meldt indebuurt Enschede. De exacte sluitingsdatum is nog niet bekend, maar volgens een medewerker is de winkel waarschijnlijk nog tot 1 april open. 

Dit is niet de eerste keer dat Sandwich uit Enschede vertrekt. Zo had de modezaak vanaf 2008 een vestiging in De Klanderij. Maar eind 2014 werd Sandwich failliet verklaard. Een paar jaar later keerde de winkel toch weer terug naar Enschede en opende een zaak aan de Langestraat 7. 

Uitverkoop 

Afgelopen november vroeg het moederbedrijf van Sandwich, Veldhoven International bv, faillissement aan voor de Nederlandse en Duitse tak van het bedrijf. In december werd duidelijk dat Sandwich een doorstart gaat maken. Desondanks sluit de vestiging in Enschede en wordt er nu al uitverkoop gehouden. 

Afgelopen vrijdag werd ook duidelijk dat de kledingzaken Promiss en Steps aan de Kalanderstraat definitief gaan sluiten. 

  1. Tv-journalist Jan van Loenen uit Enschede: na 44 jaar en 2000 reportages nog steeds bovenop het nieuws
    PREMIUM

    Tv-journalist Jan van Loenen uit Enschede: na 44 jaar en 2000 reportages nog steeds bovenop het nieuws

    Jan van Loenen (63), een televisiejournalist van wie vooral de stem bekend is. Die stem is vaak op de buis te horen, zijn gezicht blijft meestal buiten beeld. Hij maakte veel tv-reportages voor de belangrijke nieuwsrubrieken Achter het Nieuws, Nova en (nog steeds) voor Nieuwsuur. Van Loenen schreef een boek over zijn carrièrre tot dusver. Alle reden met hem door zijn geboortestad Enschede te fietsen, langs bijzondere locaties.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.