Linda Hilberink: „Zonder de inkomsten van dat tijdens het randprogramma geconsumeerde bokbier geen cross in het bos. Om die reden is het wrang voor de organisatie dat een paar vleermuizen een streep dreigen te halen door de feesten.”
Volledig scherm
PREMIUM
Linda Hilberink: „Zonder de inkomsten van dat tijdens het randprogramma geconsumeerde bokbier geen cross in het bos. Om die reden is het wrang voor de organisatie dat een paar vleermuizen een streep dreigen te halen door de feesten.” © Emiel Muijderman

Paardenleed? Nee joh, de vleermuizen lijden onder de military

Mijn ouders hebben toevallig net de tjokvolle prijzenkast van zeker 2 bij 1,5 meter ontmanteld. Het laatste bewijs van mijn loopbaan als ponymeisje, die ten einde kwam toen ik ging studeren.

  1. Twente-supporter gooide vuurwerkbommen tussen fotografen: ‘In een flitsmoment maakte ik de verkeerde keuze’
    PREMIUM

    Twen­te-supporter gooide vuurwerk­bom­men tussen fotografen: ‘In een flitsmo­ment maakte ik de verkeerde keuze’

    De Haagse politierechter heeft de 31-jarige Twente-supporter Nicky te W. uit Neede veroordeeld tot 200 uur taakstraf en drie maanden voorwaardelijke celstraf, omdat hij op 7 december 2019 in het Cars Jeans Stadion van ADO twee vuurwerkbommen gooide die vlakbij fotografen tot ontploffing kwamen. Op die dag werd in het ADO-stadion de eredivisiewedstrijd ADO-Twente gespeeld.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.