Volledig scherm
© Emiel Muijderman

Paasweekend in Enschede: paasbrunchen, paaseierenzoektocht en spectaculair vuurwerk

Ook met Pasen is er dit weekend weer veel te beleven in Enschede. Hieronder staan een aantal leuke paasactiviteiten voor een fantastisch paasweekend.

Paasfeest

Vandaag wordt aan de Korte Hengelosestraat een paasfeestje gevierd, omdat de straat is uitgegroeid tot een straat met een divers aanbod aan ondernemers. De hele dag zullen twee paashazen paaseitjes uitdelen. En misschien vind jij wel het gouden paasei, want tussen 10.00 en 12.00, tussen 12.00 en 14.00 en tussen 14.00 en 16.00 wordt steeds een gouden paasei verstopt. Als je de gelukkige vinder bent, krijg je een goedgevulde goodiebag van de Leckernij als beloning.

Paasbrunch

Voor iedereen die graag eieren en andere lekkernijen eet tijdens Pasen is er de paasbrunch. Op tweede paasdag is in de Zuiderspeeltuin aan de Kuipersdijk 83 een paasbrunch en bingo. Dit begint om 12.00. Beweeg je liever nadat je hebt gegeten bij een paasbrunch? PV L'equipe aan de Geessinkweg 48a houdt een paasbrunchtoernooi. Wacht voor dit toernooi niet te lang met aanmelden, want vandaag is de laatste dag dat dit nog kan via tel. 06 20308309.

Winkels open

Op tweede paasdag zijn dit jaar alle winkels geopend van 12.00 tot 17.00. En voor de kinderen is er een paasworkshop in de Klanderij.

Paaskermis

Maandag zijn er ook op de Paaskermis in het volkspark allerlei activiteiten. Zo kunnen kinderen zich vermaken met het zoeken van paaseieren, want de grootse paaseierenzoektocht van het oosten start rond 15.00.

Vuurwerkshow

En wie mooi vuurwerk wil zien op tweede paasdag kan naar de afsluiting van de Paaskermis komen. Dream Fireworks steekt vanaf 21.00 spectaculair vuurwerk af. 

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.