Bestuursvoorzitter Sophia de Rooy (links) en fondsenwerver Rianne Ligtenberg van het MST in de binnentuin. Op de achtergrond wordt gebouwd aan het paviljoen voor IC-patiënten.
Volledig scherm
PREMIUM
Bestuursvoorzitter Sophia de Rooy (links) en fondsenwerver Rianne Ligtenberg van het MST in de binnentuin. Op de achtergrond wordt gebouwd aan het paviljoen voor IC-patiënten. © Frans Nikkels

Patiënten MST kunnen frisse neus halen in nieuwe binnentuin met paviljoen: ‘Groen en buitenlucht dat missen ze heel erg’

ENSCHEDE - Een fraai aangelegde binnentuin met een speciaal paviljoen zodat ook ic-patiënten in hun bed een frisse neus kunnen halen. En ook voor even weer hun huisdier kunnen knuffelen. „Hun hond, konijn of zelfs pony, we kunnen het straks mogelijk maken”, zegt Rianne Ligtenberg van het MST.

 1. Niels F. Rodenburg helpt BIJ1 op weg naar de verkiezingen: ‘Ik ben mijn eigen uithangbord’
  PREMIUM

  Niels F. Rodenburg helpt BIJ1 op weg naar de verkiezin­gen: ‘Ik ben mijn eigen uithang­bord’

  ENSCHEDE - Het liefst blijft hij ver van de schijnwerpers. Om BIJ1, de partij van Sylvana Simons, aan ‘minstens drie’ Kamerzetels te helpen, maakt hij voor een keer graag een uitzondering. Wie is Niels F. Rodenburg (30), de flamboyante man die een ‘pingpongrelatie’ met Enschede heeft? En waar staat die F eigenlijk voor? „Dit ben ik, en volgens mij ben ik oké. Als jij dat niet vindt: fock it.”

In samenwerking met indebuurt Enschede

 1. Heftige bodycambeelden fotograaf tijdens rellen in Eindhoven
  Play

  Heftige bodycam­beel­den fotograaf tijdens rellen in Eindhoven

 2. Sanna krijgt als eerste haar tweede coronaprik
  Play

  Sanna krijgt als eerste haar tweede coronaprik

Enschede e.o.