Artist impression van de kantoorvleugel bij oude postkantoor in Enschede
Volledig scherm
Artist impression van de kantoorvleugel bij oude postkantoor in Enschede © Explorius Vastgoedontwikkeling

Plan postkantoor Enschede: minder
ruimte bioscoop en horeca, meer kantoorruimte

ENSCHEDE - De bioscoop met horeca in het voormalig postkantoor in het centrum van Enschede neemt minder ruimte is dan voorzien. 

  1. Fietsen door de drukpershal, het zou zomaar kunnen in nieuw woningbouwplan Enschede
    PREMIUM

    Fietsen door de drukpers­hal, het zou zomaar kunnen in nieuw woningbouw­plan Enschede

    ENSCHEDE - Het zijn gezichtbepalende pijlers van Cromhoff Enschede: de voormalige pershal waar vroeger De Twentsche Courant Tubantia werd gedrukt en de laagbouw aan de Getfertsingel waar onder meer de directie van de krant zetelde. Beide panden blijven in het plan Cromhoff bewaard, als voorbeelden van het verleden. Ze krijgen een tweede leven in de nieuwe wijk waar mensen wonen en werken in het groen.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.