De politie tijdens een grote verkeerscontrole in Enschede waarbij in totaal 110 boetes zijn uitgeschreven aan onder meer te hard rijdende bestuurders.
Volledig scherm
De politie tijdens een grote verkeerscontrole in Enschede waarbij in totaal 110 boetes zijn uitgeschreven aan onder meer te hard rijdende bestuurders. © Dennis Bakker / News United

Politie deelt 110 boetes uit bij grote controle in Enschede: uitschieter rijdt 48 kilometer te hard

ENSCHEDE - De politie heeft maandagavond in Enschede in totaal 110 bekeuringen uitgedeeld bij een grote verkeerscontrole. Veruit de meeste weggebruikers zijn bekeurd wegens te hard rijden. Eén iemand sprong eruit door bijna 100 km/per uur te rijden waar 50 is toegestaan.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.