Volledig scherm
De politie deed onderzoek naar de vermissing. © News United / Dennis Bakker

Politie zoekt getuigen van korte vermissing in Enschede

ENSCHEDE - De politie is op zoek naar getuigen van een korte vermissing van een kind in Enschede. Het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is.

Het kind raakte op zaterdag 1 juni vermist in de wijk Boswinkel Oost. Na korte tijd kwam het kind weer terug bij de ouders. Dit voorval vond plaats tussen 14.00 en 16.00 uur. De politie deed uitgebreid onderzoek naar de vermissing.

Het is nog onduidelijk wat er is gebeurd. Mogelijk is het kind bij iemand in de auto gestapt. ‘Of dat is gebeurd en waar dat mogelijk is gebeurd, weten we op dit moment niet', meldt de politie dinsdagavond. 

  1. OvJ houdt Enschedees duo verantwoordelijk voor de dood van Maykel (15) en eist taakstraf

    OvJ houdt Enschedees duo verantwoor­de­lijk voor de dood van Maykel (15) en eist taakstraf

    ENSCHEDE/ALMELO - Als het aan officier van justitie Alrik Nettenbreijers ligt, veroordeelt de rechtbank in Almelo Hans Q. (51) en Dominic S. (56) uit Enschede tot werkstraffen van 120 uur voor hun rol in de dood van de 15-jarige Maykel uit Enschede. De leerling van het Bonhoeffer College kwam op 22 juni 2017 om het leven nadat hij in de Enschedese Binnenhaven van een schip viel en vast kwam te zitten tussen de boeg en steiger.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.