Prins Michel en Princes Carmen regeren bij de Daaltrappers in Enschede

ENSCHEDE - In een bomvolle zaal zijn zaterdagavond prins Michel en Prinses Carmen opgekomen met sic Marco. Verenigingen uit Enschede , Hengelo en Glanerbrug waren hier bij aanwezig. De opkomst van deze hoogheden is iets unieks.  Ieder jaar weten de Daaltrappers andere verenigingen weer te verassen.

Ervaring

Carmen – van kleins af aan al lid van de vereniging en oud mini-hoogheid – is nog steeds actief bij de dansgroep. Michel is sinds twee jaar lid van de Raad van Elf en laat zich ook daar van zijn beste kant zien. Marco heeft - als lid van de bevriende vereniging De KCT – al eerdere ervaring als Secretaris en als Prins. Ook in het dagelijks leven zijn Michel en Carmen een stel.

 Prins Michel en Princes Carmen voeren de Daaltrappers aan onder hun motto: ‘Wie feest ait Vedan’.

Volledig scherm
Prins Michel en Princes Carmen van de Daaltrappers © Daaltrappers
  1. Arjan Derksen is de nieuwe chef van de Twentse recherche: ‘Je eerste moordzaak sta je niet bij stil’
    PREMIUM

    Arjan Derksen is de nieuwe chef van de Twentse recherche: ‘Je eerste moordzaak sta je niet bij stil’

    HENGELO - Toen hij eerste kerstdag uit bed werd gebeld over de moord op Chantal de Vries in Hengelo, besefte recherchechef Arjan Derksen niet meteen dat hij voor het eerst verantwoordelijk was voor een moordonderzoek. „Daar sta je niet bij stil. Als het gebeurt, wil je gewoon zo goed mogelijk je werk doen.” Inmiddels heeft hij een goed beeld van Twentse onderzoeken naar zware misdaad.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.