Het is een chaos in de Provinciale Staten. Halverwege de huidige zittingsperiode is een kwart van de gekozen Statenleden weg of zit niet meer bij de partij waarvoor het is gekozen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het is een chaos in de Provinciale Staten. Halverwege de huidige zittingsperiode is een kwart van de gekozen Statenleden weg of zit niet meer bij de partij waarvoor het is gekozen. © Carlo ter Ellen

Provinciale Staten hebben vooral werk met zichzelf, ook als 400 gezinnen langs Kanaal Almelo-De Haandrik wachten

ENSCHEDE - Het is chaos in de Overijsselse politiek. Halverwege de huidige zittingsperiode is een kwart van de gekozen Statenleden weg of zit niet meer bij de partij waarvoor het is gekozen. Bovendien is de vertrouwenscrisis in de coalitie niet opgelost. Het voorspelt weinig goeds voor de afhandeling van ‘grote dossiers’, zoals het kanaaldrama. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.