Volledig scherm
PREMIUM
Nicolas Mansfield van de Nederlandse Reisopera en Karine Roldaan van Theatermakerij. © Annina Romita

Reisopera en Theatermakerij slaan handen ineen voor jong muziek- en theatertalent

ENSCHEDE - De Theatermakerij en de Nederlandse Reisopera gaan langjarig samenwerken om jong muziek- en theatertalent de kans te geven producties op hoog niveau te maken. Volgend jaar staat de eerste voorstelling van De Maakers in De Kleine Willem.

De Maakers is het begin van een samenwerking tussen de Theatermakerij en de Nederlandse Reisopera,  waarin op structurele basis op hoog niveau muziektheatervoorstellingen worden gemaakt met jongeren tussen de 15 en 21 jaar. De muziektheatergroep wisselt jaarlijks van samenstelling. Bij de keuze van de voorstelling wordt uitgegaan van de thematiek van de opera die de Reisopera dan brengt.

  1. Fotoreeks: Enschede in extase na titel FC Twente
    Fotoreeks

    Fotoreeks: Enschede in extase na titel FC Twente

    ENSCHEDE - FC Twente is voor de tweede keer gepromoveerd naar de eredivisie, na het gelijkspel tegen Jong AZ (0-0) en de nederlaag van concurrent Sparta tegen Jong PSV (2-0). De eerste keer gebeurde dat in 1984, ook nadat de club één jaar op een lager niveau had gespeeld. Destijds ging dat niet zoals nu gepaard met het kampioenschap; FC Twente eindigde als nummer twee in de competitie, achter MVV. Bekijk hier de mooiste foto's van de feestvreugde in Enschede.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.