Rennik-Jan Neggers maakt een vrolijke opera over hoe een vakantieliefde uiteindelijk een huwelijk vol sleur wordt, met happy end.
Volledig scherm
PREMIUM
Rennik-Jan Neggers maakt een vrolijke opera over hoe een vakantieliefde uiteindelijk een huwelijk vol sleur wordt, met happy end. © Christian Hartmann

Rennik-Jan (26) maakt korte productie voor Reisopera: ‘Verhalen over alledaagse dingen vind ik het leukst’

ENSCHEDE - Hij heeft talloze afleveringen van Memories teruggekeken, het tv-programma dat oude geliefden weer bij elkaar brengt. Een dankbare bron van inspiratie voor het verhaal van de jonge operaregisseur Rennik-Jan Neggers (26) over ‘Magelone & Peter’. Zondag staat de jongtalentproductie van de Reisopera twee keer in de Kleine Willem. „Maar het kan ook op jouw verjaardag.”

 1. Grensoverschrijdende acties krijgen vervolg op Nederlandse en Duitse Bevrijdingsdagen
  PREMIUM

  Grensover­schrij­den­de acties krijgen vervolg op Nederland­se en Duitse Bevrij­dings­da­gen

  GRONAU/GLANERBRUG – Dit jaar luiden op woensdag 5 en op zaterdag 8 mei de klokken van alle kerken in Gronau, Epe, het graafschap Bentheim én Glanerbrug gelijktijdig. Om de bevrijding van het naziregime in Duitsland en Nederland te vieren en als signaal van vrede en internationaal begrip. Bovendien zullen als teken van solidariteit bij het gemeentehuizen behalve de stadsvlaggen ook de vlaggen van Nederland en Europa wapperen.

In samenwerking met indebuurt Enschede

 1. Lawaai in Hengelo: zo wordt de processierups aangepakt
  Play

  Lawaai in Hengelo: zo wordt de processie­rups aangepakt

 2. Verdachten dood 14-jarige Lotte blijven in de cel
  Play

  Verdachten dood 14-jarige Lotte blijven in de cel

Enschede e.o.