Gerrit-Jan Elshof en Lisa Welhuis timmeren aan de weg met hun schortenatelier Doek & Dook. „Mede door social media is de presentatie van je bedrijf steeds belangrijker geworden.”
Volledig scherm
PREMIUM
Gerrit-Jan Elshof en Lisa Welhuis timmeren aan de weg met hun schortenatelier Doek & Dook. „Mede door social media is de presentatie van je bedrijf steeds belangrijker geworden.” © Annina Romita

Rosy’s, Kosie, maar ook Red Bull: ze lopen hier allemaal in de schorten van het Enschedese Doek & Dook

ENSCHEDE - Lisa Welhuis is de jonge creatieveling en Gerrit-Jan Elshof de ervaren zakenman. Samen runnen ze het Enschedese schortenatelier Doek & Dook. Hun klanten? Rosy’s, Frank & Charlie en Kosie, maar ook internationale bekenden als Red Bull, Bilderberg Hotels en Meatless Farm. 

  1. Hardwerkende tapijtenlegger uit Enschede dupe van criminele handel en wandel van zoonlief
    PREMIUM

    Hardwerken­de tapijten­leg­ger uit Enschede dupe van criminele handel en wandel van zoonlief

    ENSCHEDE - Het heeft er alle schijn van dat K. (26) uit Enschede het goedlopende bedrijf van zijn vader heeft misbruikt voor de opslag en handel in harddrugs en het verstoppen van een geladen pistool. Het Openbaar Ministerie (OM) kan de handel in drugs niet bewijzen, maar wil wel dat de zoon wordt veroordeeld voor het in bezit hebben van een grote hoeveelheid cocaïne en heroïne en een pistool in het kantoor van de Couponhal in Enschede.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.