Rubén Conejos uit Borne zit nu in vwo 3 op VSO-school Panta Rhei College in Enschede. Dit jaar moet hij kiezen voor een reguliere middelbare school: wordt het Bataafs Lyceum of Twickel?
Volledig scherm
PREMIUM
Rubén Conejos uit Borne zit nu in vwo 3 op VSO-school Panta Rhei College in Enschede. Dit jaar moet hij kiezen voor een reguliere middelbare school: wordt het Bataafs Lyceum of Twickel? © Emiel Muijderman

Rubén uit Enschede stroomt op z’n 14de door naar regulier vervolgonderwijs

SchoolkeuzeBORNE/ENSCHEDE - De keuze voor een middelbare school wordt niet alleen in groep 8 gemaakt. Rubén Conejos (14) uit Borne zit nu in het derde en tevens laatste jaar van vso-school Panta Rhei College in Enschede. Na de zomer volgt een reguliere middelbare school. „Ik twijfel nog.”

 1. Celstraf voor veelpleger uit Enschede die vriend bijna de hersens insloeg met een hamer

  Celstraf voor veelpleger uit Enschede die vriend bijna de hersens insloeg met een hamer

  ENSCHEDE/ALMELO - De rechtbank in Almelo heeft Farid van D. (31) uit Enschede vrijdag veroordeeld tot anderhalf jaar cel waarvan een half jaar voorwaardelijk. Volgens de rechtbank staat vast dat de veelpleger eind oktober 2019 een vriend meermaals hard met een hamer op het hoofd sloeg. Het slachtoffer had geluk, hij kwam er slechts af met bloedende wonden en een week hoofdpijn. Van D. belaagde ook een buurtbewoonster die hij betaste.

In samenwerking met indebuurt Enschede

 1. Auto slaat meerdere keren over de kop en eindigt in sloot
  Play

  Auto slaat meerdere keren over de kop en eindigt in sloot

 2. Steekpartij in Rotterdam, getuige slaat verdachte neer
  Play

  Steekpar­tij in Rotterdam, getuige slaat verdachte neer

Enschede e.o.