Volledig scherm
PREMIUM
Rob Freriks.

Ruzie bij 50Plus 'nasleep nare echtscheiding' van Enschedees erelid

De werkelijke oorzaak van de ruzie in het bestuur van 50Plus Overijssel is de nasleep van een nare echtscheiding. Dat zegt Rob Freriks, voormalig bestuurslid en erelid van de politieke partij. Zijn ex Jeannette de Caluwé wil niet reageren.

De provinciale afdeling van de ouderenpartij kwam afgelopen week negatief in het nieuws door een vechtpartij tijdens een ledenvergadering in Deventer, op 5 mei. Drie mensen deden aangifte tegen Freriks, die om zich heen geslagen zou hebben. Maar volgens Freriks werd hij juist aangevallen.

  1. Volkswijk in Enschede eert
mr. en mrs. Pathmos postuum
met Willem en Betsie Van Voorstplein

    Volkswijk in Enschede eert mr. en mrs. Pathmos postuum met Willem en Betsie Van Voorst­plein

    ENSCHEDE - Tijdens de jaarlijkse Meimarkt in Pathmos hebben buurtbewoners zaterdagmiddag een speciaal postuum eerbetoon gebracht aan het Willem en Betsie van Voorst, het echtpaar dat in het verleden ontelbare vrijwilligersfuncties vervulde in en voor de volkswijk in Enschede. Ruim twee maanden na het overlijden van Betsie (71) en ruim vier jaar na de dood van Willem werd op het plein voor hun oude woning het groene bord Willem en Betsie van Voorstplein onthuld door hun dochter.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.