Nadat vorige week al zijn advocaten opstapte slaagde Gerard Sanderink er toch weer in nieuwe te vinden. Mr. Sander Drijber (rechts) en mr. Mirjam Oostendorp (links) meldden zich maandagmiddag voor een kort geding tegen hun cliënt in de rechtbank Almelo. Sanderink zelf kwam niet opdagen: zijn agenda liet dat niet toe, zo meldde Oostendorp.
Volledig scherm
PREMIUM
Nadat vorige week al zijn advocaten opstapte slaagde Gerard Sanderink er toch weer in nieuwe te vinden. Mr. Sander Drijber (rechts) en mr. Mirjam Oostendorp (links) meldden zich maandagmiddag voor een kort geding tegen hun cliënt in de rechtbank Almelo. Sanderink zelf kwam niet opdagen: zijn agenda liet dat niet toe, zo meldde Oostendorp. © Carlo ter Ellen DTCT

Sanderink ‘rectificeert’ enkele uren voor rechtszaak; ex eist tien miljoen aan dwangsommen

ALMELO - Gerard Sanderink heeft zijn grove beschuldigingen aan het adres van zijn ex-vriendin Brigitte van Egten op geheel eigen wijze gerectificeerd. In een mailtje aan zijn personeel stelt de multimiljonair dat hij ‘voorbarig’ is geweest. Van Egten pikt het niet en eist dat de rechter voor tien miljoen euro aan dwangsommen oplegt.

In samenwerking met indebuurt Enschede