Heracles laat in het kader van het project ‘Smart door de crisis’ onderzoeken of er slimme manieren zijn om zo veel mogelijk fans toe te laten zonder de coronaregels te overtreden.
Volledig scherm
PREMIUM
Heracles laat in het kader van het project ‘Smart door de crisis’ onderzoeken of er slimme manieren zijn om zo veel mogelijk fans toe te laten zonder de coronaregels te overtreden. © Carlo ter Ellen

Slim door de crisis door inzet van studenten van UT, Saxion en ROC van Twente

ALMELO – Hoe krijg je op een slimme manier zoveel mogelijk fans in het stadion van Heracles zonder de coronaregels te overtreden? En: valt er een alternatief businessmodel van de Stichting Twentse Matthäus Passion te bedenken?

 1. Enschede ‘trots’ op de 10 km-race waarmee Nederland hopelijk weer van slot kan
  PREMIUM

  Enschede ‘trots’ op de 10 km-race waarmee Nederland hopelijk weer van slot kan

  ENSCHEDE - De stichting Enschede Marathon kan 16 mei eindelijk weer een eigen wedstrijd organiseren zonder de dwingende anderhalvemetermaatregelen. Op het afgesloten terrein van Twente Airport mogen vijfduizend recreatieve lopers aan de start staan voor een run van 10 kilometer. Directeur Sandra Melief: „Ik ben zo blij dat we een bijdrage gaan leveren aan het weer openstellen van de samenleving na de lockdown.”

In samenwerking met indebuurt Enschede

 1. Lukt het onze verslaggever Startschotgala-kaarten te scoren?
  Play

  Lukt het onze verslagge­ver Startschot­ga­la-kaar­ten te scoren?

 2. Samenvatting GP van Emilia: Vrije training 1
  Play

  Samenvat­ting GP van Emilia: Vrije training 1

Enschede e.o.