René Beunders staat met zijn Stichting Sociaal Hart Enschede inwoners bij die door bijstand, Wmo of armoede tussen wal en schip belanden.
Volledig scherm
PREMIUM
René Beunders staat met zijn Stichting Sociaal Hart Enschede inwoners bij die door bijstand, Wmo of armoede tussen wal en schip belanden. © Carlo ter Ellen DTCT

Sociale ‘opstandeling’ en gemeente Enschede betichten elkaar van smaad en laster: ‘Past niet bij mij’

ENSCHEDE - Hij kwam onlangs in de aandacht toen hij door de landelijke televisie werd gevolgd in zijn strijd tegen sociaal onrecht. Nu staan René Beunders en de gemeente Enschede weer lijnrecht tegenover elkaar.

 1. Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

  Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

  De artikelen met gele labels op deze site én in de app zijn Premium. Dat zijn de verhalen die het nieuws duiden, spraakmakende interviews, onze columns en meer. Exclusief voor ingelogde gebruikers en abonnees, want die bieden we graag wat meer. Hoe krijg ik toegang tot Premium? Bent u abonnee? Ik heb een Tubantia-profiel Ik heb geen Tubantia-profiel Ik weet niet of ik een Tubantia-profiel heb Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie Bent u geen abonnee? Ik wil voor 5 euro per maand alle Premium-artikelen kunnen lezen Ik heb een Tubantia-profiel Ik heb geen Tubantia-profiel Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie De klantenservice is telefonisch te bereiken op 088-0139970
 2. Rodinne begint bakschooltje in Enschede: ‘Zodra het toetje op tafel komt, word ik gelukkig’
  PREMIUM

  Rodinne begint bakschool­tje in Enschede: ‘Zodra het toetje op tafel komt, word ik gelukkig’

  ENSCHEDE - Nadat Rodinne Dijkstra-Manuel een burn-out opliep stelde haar therapeut de levensvraag: ‘Wat maakt jou gelukkig?’ Er was maar een antwoord mogelijk: petit-fours, high teas, desserttafels en bruidstaarten maken! Met haar bedrijf Het Suikerhuisje heeft zij zich gespecialiseerd in zoete catering. Binnenkort voegt zij in de Performance Factory een nieuwe loot aan haar zoete imperium toe: Het Bakschooltje.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.