Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Bert Kamp

Speeddaten in Enschede voor senioren tot 78 jaar

AudioENSCHEDE - Speeddaten als je alleen bent en tussen de 63 en 78 jaar. Het is niet erg gebruikelijk in deze leeftijdsgroep en in Twente al helemaal niet. 

DatingOost houdt op donderdag 6 december een zogenaamde speeddate in het theatercafé van het Wilminktheater. Een speeddate duurt net lang genoeg om te zien of er een vonk overspringt. Ongeveer twintig tot dertig senioren kunnen daar in gesprekjes van vijf minuten kijken of ze tegenover een eventuele nieuwe liefde zitten. DatingOost bekijkt naderhand discreet bij welke stelletjes beide gesprekspartners vonden dat er een klik is. Bij een wederzijdse match worden telefoonnummers uitgewisseld.

Voor het eerst

Het is voor het eerst dat een speeddate voor senioren in het Wilminktheater wordt gehouden. Wie wil, kan na afloop van de middag tegen gereduceerd tarief natafelen met een Italiaans buffet en daarna door naar de muzikale voorstelling Tribute to The Everly Brothers in het Muziekcentrum. Voor meer informatie en aanmelden bezoek de website van Dating Oost. De speeddate begint 's middags om 14.00 uur.

Radio

1Twente sprak Matchmaker Getty Scheper op de radio over het speeddaten voor senioren. Beluister het fragment hieronder. 

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.