Volledig scherm
© Foto uit het trouwalbum/ Facebook Maurice Weustink

Spoorloos! Trouwalbum Twents echtpaar per ongeluk ‘opgeruimd’

ENSCHEDE/ OOTMARSUM - Het trouwalbum van de ouders van Maurice Weustink is op de verkeerde stapel terecht gekomen. Het gevolg: de dierbare foto's werden naar de kringloop in Enschede gebracht en liggen nu hoogstwaarschijnlijk in een kringloop ergens in Nederland.

De ouders van Maurice zijn komende week, 18 september, 60 jaar getrouwd. Omdat de familie geen idee heeft waar het album is, doen ze een oproep via Facebook. Op deze manier hopen ze dat het trouwalbum wellicht op deze feestdag weer bij hun terecht zal komen.

Het gaat om een beigekleurig album uit 1958. De foto's zijn allemaal zwart-wit, onder andere gemaakt voor de kerk in Ootmarsum. Een opvallende foto kan zijn dat de moeder van Maurice op de foto staat in een erehaag met allemaal kinderen om haar heen. Ze was kleuterleidster. 

"Help ons hun 60 jarige bruiloft onvergetelijk te maken! De gouden tipgever krijgt als beloning een heerlijke Twentse krentenwegge en een mooie bos bloemen!"

Mocht u mogelijk in het bezit zijn van het trouwalbum, mail dan naar redactie@tctubantia.nl. Dan zorgen wij dat het album bij het bruidspaar komt.

Volledig scherm
© Facebook Maurice Weustink

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.