Erica Stinissen (juridisch ondersteuner Jurist Wevers), René Beunders (Sociaal Hart Enshede), mr. Linda de Widt (Advocatenkantoor de Widt) en Herman Gooiker (FNV Lokaal Enschede) gaan de strijd aan met het thuishulpbeleid van Enschede.
Volledig scherm
PREMIUM
Erica Stinissen (juridisch ondersteuner Jurist Wevers), René Beunders (Sociaal Hart Enshede), mr. Linda de Widt (Advocatenkantoor de Widt) en Herman Gooiker (FNV Lokaal Enschede) gaan de strijd aan met het thuishulpbeleid van Enschede. © Marije Weterings

Stadhuis reageert op WMO-actie van Sociaal Hart Enschede en de FNV

ENSCHEDE - De huishoudelijkehulpactie van Sociaal Hart Enschede en FNV is drie weken onderweg. Het college verwacht dat wachtlijsten binnen de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) in Enschede zullen oplopen als cliënten massaal gehoor geven aan deze oproep.

Het is voor het eerst dat er vanuit het stadhuis wordt gereageerd op de WMO-actie van Sociaal Hart Enschede en de FNV. De belangenorganisaties hebben jurist Kevin Wevers en advocate Linda de Widt in de arm genomen en roepen inwoners die ontevreden zijn over (het aantal uren) huishoudelijke hulp die zij ontvangen op om onder hun begeleiding bezwaar aan te tekenen. 

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.