Extravagante optredens en één groot feest, dat is Bölke Open Air op de Oude Markt, traditioneel de start van de Grolsch Summer Sounds. Foto uit 2011.
Volledig scherm
PREMIUM
Extravagante optredens en één groot feest, dat is Bölke Open Air op de Oude Markt, traditioneel de start van de Grolsch Summer Sounds. Foto uit 2011. © Reinier van Willigen

’t Bölke sluit, maar herinneringen blijven: ‘Stond Hans Klok in de keuken te goochelen, zakte een forse travestiet bijna door de vriezer’

ENSCHEDE - Alles kon en alles mocht in gaydiscotheek ’t Bölke in Enschede. Niemand keek er raar van op als twee vrouwen of twee mannen aan de bar zaten te zoenen. Je kon zijn wie je bent. 

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”

In samenwerking met indebuurt Enschede