Voormalig schaatser en coach Gerard Kemkers is directeur van TalentNED een sportinternaat voor toptalenten op gebied van schaatsen, MTB en mogelijk ook wielrennen die in Enschede hun uitvalsbasis heeft.
Volledig scherm
PREMIUM
Voormalig schaatser en coach Gerard Kemkers is directeur van TalentNED een sportinternaat voor toptalenten op gebied van schaatsen, MTB en mogelijk ook wielrennen die in Enschede hun uitvalsbasis heeft. © Annina Romita

Topsportinternaat in Enschede: loopt de weg naar goud in de toekomst via Twente?

ENSCHEDE -  Nederlandse sporttalenten krijgen in Enschede de kans de laatste stap naar de top te zetten. Bij TalentNED komen sporters onder een dak met de best mogelijke begeleiding. „Straks juicht heel Nederland voor een topper die groot werd via Enschede.”

  1. Grootse plannen met parochiecentrum Lonneker: hotelkamers, appartementen en een nieuw medisch centrum
    PREMIUM

    Grootse plannen met parochie­cen­trum Lonneker: hotelka­mers, appartemen­ten en een nieuw medisch centrum

    LONNEKER - De pastorie en het parochiecentrum in Lonneker worden intern ingrijpend verbouwd. Er komen hotelkamers en (zorg)appartementen en in de tuin verrijst een nieuw medisch centrum. Dat is in hoofdlijnen het plan van de nieuwe eigenaar Huub Punte. „We denken hiermee aan te sluiten op wensen in het dorp”, zegt de projectontwikkelaar, zelf woonachtig in Lonneker.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.