Volledig scherm
PREMIUM
© Facebook

Trap er niet in: deze Twentse 1 aprilgrappen gaan viraal

ENSCHEDE - Het is weer bijna zover: 1 april. De mooiste dag van het jaar volgens directeur Anton uit De Luizenmoeder, voor anderen een plaag. In de week voorafgaand aan 1 april (zondag) is het op deze redactie altijd extra opletten geblazen. Is dit 'nieuwtje' echt of niet? 

Ook wij zagen weer tal van grappige of bijzondere nieuwtjes voorbijkomen. Lang niet altijd schreven we er zelf over, maar op Facebook gingen de nieuwtjes wel vaak viraal. De Zuivelhoeve bijvoorbeeld ontving 44.000 (!) reacties op hun bijzondere oproep voor een testteam. 

  1. Debby moet 455 euro betalen door fout in parkeergarage MST: ‘Ik moet hun probleem oplossen’

    Debby moet 455 euro betalen door fout in parkeerga­ra­ge MST: ‘Ik moet hun probleem oplossen’

    ENSCHEDE/HENGELO – Na een familiebezoek in het MST in Enschede komt Debby Nijenhuis zaterdagmiddag opeens voor een zeer onaangename verrassing te staan. De 47-jarige Hengelose ziet bij de slagboom dat ze een boete van 455 euro open heeft staan, gelijk aan ruim 32 dagen parkeren in de parkeergarage. Een fout in het systeem, zo blijkt iets later. „Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Dat vind ik niet het ergste. Maar ik word nu opgezadeld met hun probleem.”

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.