Traumachirurg Ralph de Wit wil dat verpleegkundigen op de ambulances het Traumacentrum als laagdrempelig ervaren. Daarom geeft hij regelmatig voorlichting.
Volledig scherm
PREMIUM
Traumachirurg Ralph de Wit wil dat verpleegkundigen op de ambulances het Traumacentrum als laagdrempelig ervaren. Daarom geeft hij regelmatig voorlichting. © Emiel Muijderman

Traumachirurg Ralph de Wit trots en alert: traumazorg Twente en Achterhoek is top, maar...

ENSCHEDE - Samenwerking tussen ziekenhuizen zorgt ervoor dat de traumazorg in Twente en de Achterhoek op hoog niveau is. Chirurg traumazorg Ralph de Wit roept echter op alert te zijn voor ontwikkelingen die de kwaliteit kunnen aantasten.

  1. Corona kost Enschedese telefoniewinkel Top Mobile de kop

    Corona kost Enschedese telefonie­win­kel Top Mobile de kop

    ENSCHEDE Mobiele telefoonwinkel Top Mobile aan de Haverstraatpassage is door de rechtbank Overijssel failliet verklaard. Het faillissement is aangevraagd door de eigenaar zelf. „Mij is verteld dat door corona meer online werd besteld. Daardoor was het lastiger om een redelijke omzet te draaien. Uiteindelijk is besloten het bedrijf te staken", aldus curator Cander van der Veer. Top Mobile heeft negen jaar bestaan. De zaak is sinds enige weken gesloten.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.