Volledig scherm
© News United/Dennis Bakker

Twee gewonden en vijf aanhoudingen bij steekpartij Glanerbrug

112GLANERBRUG - Een groep jongeren was zaterdagavond betrokken bij een steekpartij in Glanerbrug. Twee groepen raakten slaags aan de Kerkstraat in Glanerbrug. Bij de steekpartij raakten in ieder geval twee personen gewond. 

De vechtpartij vond rond 19:10 uur plaats. Voorafgaand aan de steekpartij waren drie personen in de buurt van basisschool Gerardus aan de Kerkstraat in Glanerbrug. Het drietal kreeg ruzie met een groep passerende jongeren.  

Tijdens de ruzie is geslagen, maar ook gestoken met een mes. Twee personen raakten gewond. Omwonenden verleenden eerste hulp aan de gewonden, die later zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft vijf verdachten aangehouden.

De aanleiding van de vechtpartij is niet bekend. De technische recherche deed zaterdagnacht sporenonderzoek. De omgeving was door de politie enige tijd afgezet. De politie is op zoek naar getuigen.

Volledig scherm
© News United/Dennis Bakker
  1. Debby moet 455 euro betalen door fout in parkeergarage MST: ‘Ik moet hun probleem oplossen’

    Debby moet 455 euro betalen door fout in parkeerga­ra­ge MST: ‘Ik moet hun probleem oplossen’

    ENSCHEDE/HENGELO – Na een familiebezoek in het MST in Enschede komt Debby Nijenhuis zaterdagmiddag opeens voor een zeer onaangename verrassing te staan. De 47-jarige Hengelose ziet bij de slagboom dat ze een boete van 455 euro open heeft staan, gelijk aan ruim 32 dagen parkeren in de parkeergarage. Een fout in het systeem, zo blijkt iets later. „Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Dat vind ik niet het ergste. Maar ik word nu opgezadeld met hun probleem.”

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.