Hoogleraar Lisette van Gemert van Universiteit Twente leidde het onderzoek naar het functioneren van de CoronaMelder. "Niemand begrijpt iets van quarantaine en isolatie".
Volledig scherm
PREMIUM
Hoogleraar Lisette van Gemert van Universiteit Twente leidde het onderzoek naar het functioneren van de CoronaMelder. "Niemand begrijpt iets van quarantaine en isolatie". © FRANS NIKKELS

Twents onderzoek: corona-app nauwelijks benut

ENSCHEDE - Het is treurig dat de bijna 4,8 miljoen keer gedownloade app CoronaMelder geen enkele aandacht krijgt bij het stapsgewijs openen van de samenleving. De meerwaarde ervan moet juist nu worden uitgevent. „Het is een belangrijke aanvulling op de sneltesten.”

 1. Twente laat zich horen in Den Haag: ‘Kabinet, investeer in de regio’

  Twente laat zich horen in Den Haag: ‘Kabinet, investeer in de regio’

  HENGELO/DEN HAAG - Twente heeft veel te bieden, investeer daarin. Met die oproep staat een Twentse delegatie vandaag op het Binnenhof in Den Haag. Ze komen een brief aan de informateur afleveren, waarin de Twente Board het nieuwe kabinet oproept meer te investeren in techniek, talent en bereikbaarheid van de regio. Een belangrijk speerpunt is de opwaardering van de spoorlijn tussen Zwolle, Twente en bestemmingen in Duitsland.

In samenwerking met indebuurt Enschede

 1. Samenvatting | Feyenoord - Ajax
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Feyenoord - Ajax

  16:59
 2. De horeca in Twente is weer open, maar kan het eigenlijk wel uit?
  Play

  De horeca in Twente is weer open, maar kan het eigenlijk wel uit?

Enschede e.o.