Producer Edwin van Hoevelaak (links) en bandlid Ronald ten Bos zijn bezig met de eerste singles die de band over enkele maanden hoopt uit te brengen. Zanger Eric ten Bos zingt zijn partijen in op de achtergrond.
Volledig scherm
PREMIUM
Producer Edwin van Hoevelaak (links) en bandlid Ronald ten Bos zijn bezig met de eerste singles die de band over enkele maanden hoopt uit te brengen. Zanger Eric ten Bos zingt zijn partijen in op de achtergrond. © Coen van Hoevelaak

Twentse band E-NORM gaat André Hazes achterna, hernieuwde samenwerking met Edwin van Hoevelaak

ENSCHEDE - De band E-NORM treedt in de voetsporen van André Hazes. Niet dat de Twentse band overschakelt op het Nederlandstalige repertoire, maar de band gaat nauw samenwerken met de Edwin en Coen van Hoevelaak en die begeleiden ook Hazes junior.

  1. Steeds meer tienerscholen in Twente: ‘Kinderen hebben tijd nodig om te rijpen, hier kan dat?
    PREMIUM

    Steeds meer tienerscho­len in Twente: ‘Kinderen hebben tijd nodig om te rijpen, hier kan dat?

    ENSCHEDE - We herkennen het allemaal, brugpiepers die naar de middelbare school fietsen. Soms te klein om de zware rugtas te dragen en de school is niet zelden te groot voor hen. De overgang naar het vervolgonderwijs is een reuzenstap. Niet ieder kind is daar aan toe. Juist om die reden zijn tienerscholen in opkomst, ook in Twente. „Hier krijg je tijd om te worden wie je bent.”

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.