Bewoner Dylan van ’t Bouwhuis biedt Timotéo Afonso, bezoeker van de wervingsdag nieuwe woonbegeleiders, een kop thee en een plak cake aan. Op de achtergrond wordt een kennismakingsgesprek gevoerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Bewoner Dylan van ’t Bouwhuis biedt Timotéo Afonso, bezoeker van de wervingsdag nieuwe woonbegeleiders, een kop thee en een plak cake aan. Op de achtergrond wordt een kennismakingsgesprek gevoerd. © Reinier van Willigen

Twentse Zorgcentra Enschede werft nieuw personeel met ‘speeddates’

ENSCHEDE - Een direct nijpend tekort aan woonbegeleiders kent De Twentse Zorgcentra in Enschede (nog) niet, maar de instelling wil de personele nood graag voor zijn. Daarom was het weer tijd voor ‘Van contact naar contract’; ofwel speeddate-achtige gesprekken om nieuwe collega’s te werven.

  1. Was brand in Enschedees appartementencomplex een aanslag of de daad van een verwarde man?
    PREMIUM

    Was brand in Enschedees appartemen­ten­com­plex een aanslag of de daad van een verwarde man?

    ENSCHEDE/ALMELO - Bij de 112-meldkamer komt op 25 maart dit jaar, midden in de nacht een paniektelefoontje binnen. Het is een bewoner van een appartement in het vroegere Arkekantoor aan de Dr. Benthemstraat in Enschede. De man zit vast in zijn woning die vol rook staat, ademhalen is bijna niet mogelijk. De woning uit vluchten lukt niet, het is de voordeur is die in lichterlaaie staat. De bewoner is slachtoffer van een doelbewuste aanslag op zijn leven, concludeert officier van justitie Pol vrijdag voor de rechtbank. Hij eist zes jaar cel tegen de aanslagpleger, een oud-inwoner van Enschede, Mohammad A. (22).

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.