Volledig scherm
© Sem van der Wal Fotografie

Update | Politie vindt man die vrouw te hulp schoot bij aanval in Enschede

ENSCHEDE - De politie Enschede heeft de man gevonden man die donderdag tijdens de aanval op een vrouw bij een tankstation aan de Haaksbergerstraat eerste hulp heeft verleend. De man drukte de 62-jarige verdachte terug in zijn auto en ontfermde zich over de gewonde vrouw.

Toen de politie bij het tankstation aankwam ging de onbekende man weer weg, zonder dat de politie zijn gegevens had genoteerd. De recherche wilde hem bedanken voor zijn kordate optreden en zocht de man. Ook is hij een waardevolle getuige in het onderzoek naar de brute mishandeling.

Gemeld
De behulpzame getuige heeft zich gemeld bij de politie, hen kort gesproken en zijn getuigenis afgelegd. Hij zal een andere keer in het zonnetje worden gezet voor zijn bijzonder goede hulp aan het slachtoffer.

Buiten levensgevaar
De politie meldt eveneens dat de 62-jarige man uit Den Haag die de 57-jarige vrouw uit Enschede aanreed en neerstak, de ex is van het slachtoffer. De vrouw ligt nog steeds in het ziekenhuis en is inmiddels buiten levensgevaar. Ze is nog niet aanspreekbaar.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.