Fans van Heracles applaudisseren voor hun ploeg in het duel met ADO Den Haag. Applaus was wel toegestaan, juichen echter niet.
Volledig scherm
Fans van Heracles applaudisseren voor hun ploeg in het duel met ADO Den Haag. Applaus was wel toegestaan, juichen echter niet. © BSR Agency

Veiligheidsregio ziet ‘geen bijzonderheden’ bij FC Twente en Heracles

ENSCHEDE - De Veiligheidsregio Twente constateert ‘geen bijzonderheden’ rond de voetbalduels van FC Twente en Heracles. De eerste thuisduels die de Twentse clubs in een half jaar speelden werden met enige spanning tegemoet gezien vanwege de strenge eisen die gesteld werden aan gedrag van het publiek.

 1. Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

  Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

  De artikelen met gele labels op deze site én in de app zijn Premium. Dat zijn de verhalen die het nieuws duiden, spraakmakende interviews, onze columns en meer. Exclusief voor ingelogde gebruikers en abonnees, want die bieden we graag wat meer. Hoe krijg ik toegang tot Premium? Bent u abonnee? Ik heb een Tubantia-profiel Ik heb geen Tubantia-profiel Ik weet niet of ik een Tubantia-profiel heb Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie Bent u geen abonnee? Ik wil voor 5 euro per maand alle Premium-artikelen kunnen lezen Ik heb een Tubantia-profiel Ik heb geen Tubantia-profiel Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie De klantenservice is telefonisch te bereiken op 088-0139970
 2. Fietsen door de drukpershal, het zou zomaar kunnen in nieuw woningbouwplan Enschede
  PREMIUM

  Fietsen door de drukpers­hal, het zou zomaar kunnen in nieuw woningbouw­plan Enschede

  ENSCHEDE - Het zijn gezichtbepalende pijlers van Cromhoff Enschede: de voormalige pershal waar vroeger De Twentsche Courant Tubantia werd gedrukt en de laagbouw aan de Getfertsingel waar onder meer de directie van de krant zetelde. Beide panden blijven in het plan Cromhoff bewaard, als voorbeelden van het verleden. Ze krijgen een tweede leven in de nieuwe wijk waar mensen wonen en werken in het groen.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.