De verdachte koffer (rechts) wordt afgevoerd van station Enschede
Volledig scherm
De verdachte koffer (rechts) wordt afgevoerd van station Enschede © Ceel Elzenga

Verdachte koffer onderzocht op station Enschede

ENSCHEDE - Op station Enschede heeft maandagmiddag een groot politieonderzoek plaatsgevonden naar een verdacht pakketje. De toegang tot de perrons werd tijdelijk versperd door agenten in kogelwerende vesten. Het bleek loos alarm.

 1. Dit voormalige zomerhuisje is de laatste grote kans op een perceel in de exclusieve parkwijk van Enschede
  PREMIUM
  Reportage

  Dit voormalige zomerhuis­je is de laatste grote kans op een perceel in de exclusieve parkwijk van Enschede

  ENSCHEDE - Zou je hier (zie foto 1) willen wonen? Dit voormalige zomerhuisje van de textielfamilie Blijdenstein is de laatste grote kans op een perceel in de exclusieve parkwijk ’t Vaneker aan de rand van Enschede. Begin maar vast te sparen, tweede helft dit jaar komt het hans-en-grietjehuis op de markt. ’t Vaneker, pronkstuk van particulier opdrachtgeverschap, is bijna af. Een rondleiding aan de hand van foto’s.
 2. Provincie waarschuwt, bestrijding eikenprocessierups met fixeermiddelen kan gevaarlijk zijn: ‘Het is wachten op ongelukken’
  PREMIUM

  Provincie waarschuwt, bestrij­ding eikenpro­ces­sie­rups met fixeermid­de­len kan gevaarlijk zijn: ‘Het is wachten op ongelukken’

  ZWOLLE/OLDENZAAL - „Het is wachten op de eerste ongelukken.” De boodschap van de provincie Overijssel is duidelijk: het gebruik van fixeermiddelen om overlast van de eikenprocessierups tegen te gaan, kan gevaarlijk zijn. Vooral het veelal ontbreken van een goede gebruiksaanwijzing en beschermende kleding, zorgt ervoor dat het bestrijden van de jeukrups niet zonder risico’s is.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.