Volledig scherm
PREMIUM
De politie doet onderzoek aan de Schietbaanweg. Inzet: slachtoffer Ali Aydin © Reinier van Willigen/Politie

Verdachten in moordzaak Ali Aydin uit Enschede weer vrijgelaten

ENSCHEDE – De twee verdachten in de Enschedese moordzaak Ali Aydin zijn alweer op vrije voeten. Zij blijven wel verdachte in deze zaak, maar er zijn vooralsnog te weinig aanwijzingen dat één van hen de moord eigenhandig heeft  gepleegd.

Vorige week werden een 38-jarige vrouw uit Hengelo en de 44-jarige Y. uit Enschede opgepakt. Y. werd door een zwaarbewapend arrestatieteam uit de woning gehaald van zijn ex-vriendin, waar hij op dat moment verbleef. De politie plaatste van die arrestatie (onherkenbare) videobeelden online. Gesproken werd over een belangrijke stap in dit moordonderzoek.

  1. Politie slingert scooterrijders
op de bon in centrum Enschede

    Politie slingert scooterrijders op de bon in centrum Enschede

    ENSCHEDE - De politie is donderdagavond streng opgetreden tegen scooterrijders in het centrum van Enschede. Zo werd in de Raadhuisstraat tussen het Ei van Ko en het Van Heekplein een onbekend aantal bestuurders van scooters en brommers staande gehouden en bekeurd omdat zij tegen de regels in tussen het winkelend publiek door reden. Daarnaast werden voertuigen ter controle op een eventuele ongeoorloofde maximumsnelheid op een rollerbank gezet.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.