Volledig scherm
PREMIUM
De politie doet onderzoek aan de Schietbaanweg. Inzet: slachtoffer Ali Aydin © Reinier van Willigen/Politie

Verdachten in moordzaak Ali Aydin uit Enschede weer vrijgelaten

ENSCHEDE – De twee verdachten in de Enschedese moordzaak Ali Aydin zijn alweer op vrije voeten. Zij blijven wel verdachte in deze zaak, maar er zijn vooralsnog te weinig aanwijzingen dat één van hen de moord eigenhandig heeft  gepleegd.

Vorige week werden een 38-jarige vrouw uit Hengelo en de 44-jarige Y. uit Enschede opgepakt. Y. werd door een zwaarbewapend arrestatieteam uit de woning gehaald van zijn ex-vriendin, waar hij op dat moment verbleef. De politie plaatste van die arrestatie (onherkenbare) videobeelden online. Gesproken werd over een belangrijke stap in dit moordonderzoek.

  1. Emotionele kijkdag voor oud-werknemer Vliegbasis Twenthe: 'Tranen schieten in m'n ogen’
    PREMIUM
    Video

    Emotionele kijkdag voor oud-werknemer Vliegbasis Twenthe: 'Tranen schieten in m'n ogen’

    ENSCHEDE - Een bar voor weinig. Of een brandslang. Wellicht een fietsenstalling? En anders een beukenhaag. Spullen genoeg donderdag op de kijkdag in en bij het gebouw Z95 op de Vliegbasis Twenthe bij Enschede. Het oude bedrijfsrestaurant van de Koninklijke Luchtmacht gaat plat voor nieuwbouw in de wijk, de inventaris wordt online geveild. Er komen koopjesjagers op de kijkdag af, maar ook verdrietige oud-werknemers.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.