Twee auto's kwamen met elkaar in botsing op de kruising Burgemeester Van Veenlaan/Wethouder Beverstraat.
Volledig scherm
Twee auto's kwamen met elkaar in botsing op de kruising Burgemeester Van Veenlaan/Wethouder Beverstraat. © News United/Dennis Bakker

Verkeerslichten buiten werking, auto's botsen tegen elkaar in Enschede

ENSCHEDE - Twee auto's zijn maandagavond met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Wethouder Beverstraat met de Burgemeester Van Veenlaan in Enschede. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd.

 1. Veroordeelde ‘snelwegschutter’ uit Enschede wordt definitief vervolgd voor schietpartij bij de Netto Tank

  Veroordeel­de ‘snelweg­schut­ter’ uit Enschede wordt definitief vervolgd voor schietpar­tij bij de Netto Tank

  ENSCHEDE/ALMELO - ‘Snelwegschutter’ Abdirahinan A. (27) uit Enschede wordt definitief vervolgd voor zijn rol in de schietpartij bij de Netto Tank aan de Buurserstraat op 22 november vorig jaar. A., die begin dit jaar nog werd veroordeeld voor de schietpartij op de Westerval in Enschede, staat in november voor de rechter in Almelo. Dat bevestigde officier van justitie Naim Menouar dinsdag.
 2. UT-onderzoeker heeft twijfels over ‘superspreaderscenario’ Aspen Valley en wil dat GGD rapport openbaar maakt
  PREMIUM

  UT-onderzoe­ker heeft twijfels over ‘super­sprea­der­sce­na­rio’ Aspen Valley en wil dat GGD rapport openbaar maakt

  ENSCHEDE - Joris van Hoof, onderzoeker aan de Universiteit Twente, roept de GGD Twente op het volledige rapport over Aspen Valley openbaar te maken. Daarin stelt de gezondheidsdienst dat het zeer waarschijnlijk is dat een superspreader verantwoordelijk was voor tweehonderd besmettingen in een discotheek. „Het is een gouden regel in de wetenschap dat een conclusie controleerbaar is.”

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.