Vier jaar praten voor niks: Enschede breekt met ontwikkelaar megaproject De Kop

met videoENSCHEDE De ontwikkeling van De Kop, het nieuwe grootstedelijke woongebied aan de Boulevard 1945, is vrijwel terug bij af. Na vier jaar onderhandelen heeft de gemeente de gesprekken met de beoogde Belgische ontwikkelaar LIFE stopgezet.

 1. Volleybal: Apollo 8 deelt flinke tik uit aan Sliedrecht Sport, Dynamo trekt weer aan langste eind in gemeentelijke derby
  PREMIUM

  Volleybal: Apollo 8 deelt flinke tik uit aan Sliedrecht Sport, Dynamo trekt weer aan langste eind in gemeente­lij­ke derby

  Apollo 8 heeft een belangrijke zege geboekt in de kampioenspoule van de eredivisie. In eigen huis waren de Bornse vrouwen met 3-1 te sterk voor regerend landskampioen Sliedrecht Sport. In de lagere competities won Dynamo Tubbergen de gemeentelijke derby tegen Krekkers, was er een zeldzame thuisnederlaag voor Tornado Geesteren en maakte Webton Hengelo geen fout tegen de hekkensluiter.
  Enschede
 2. Almelose verslaafde accudief gaat ook bij Bauhaus in Hengelo hardhandig voor de bijl: ‘Ik was doorgeslagen’
  PREMIUM

  Almelose verslaafde accudief gaat ook bij Bauhaus in Hengelo hardhandig voor de bijl: ‘Ik was doorgesla­gen’

  De vrouw zette de fiets neer bij MC de Kolk aan de Bornerbroeksestraat. S. komt naar buiten, steekt een pin in de fietsaccu, klik, los. De accu verdwijnt onder zijn jas en hij loopt er mee weg. Schade: honderden euro’s. Maandagmorgen stond S. voor de politierechter. Voor deze, en nog meer diefstallen, ook van gereedschap. „Ernstige feiten, vervelend voor ons allemaal.”
  Hengelo

In samenwerking met indebuurt Enschede