Linda Hilberink: „Wat me fysiek misselijk maakt is het leed, veroorzaakt door een groepje mannen dat zich op allerlei smerige manieren misdragen heeft ten opzichte van jonge meisjes.”
Volledig scherm
PREMIUM
Linda Hilberink: „Wat me fysiek misselijk maakt is het leed, veroorzaakt door een groepje mannen dat zich op allerlei smerige manieren misdragen heeft ten opzichte van jonge meisjes.” © Emiel Muijderman

Vieze mannen die aan meisjes zitten: was er ook nog goed nieuws deze week?

columnHet doet denken aan een bankrover, die zich door een tunnel een weg baant richting de kluis. De e-bike van een 90-jarige Enschedeër is namelijk deze week gejat, nadat de dief de fietsenstalling binnenkwam door een gegraven gat.

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.