TriMM telt 106 medewerkers, van wie verreweg de meeste in Enschede werken. Vooraan in het midden Marc Woesthuis, met mede-directeuren Jorens Thomassen (links van de trap) en Rogier Florijn (rechts van de trap).
Volledig scherm
PREMIUM
TriMM telt 106 medewerkers, van wie verreweg de meeste in Enschede werken. Vooraan in het midden Marc Woesthuis, met mede-directeuren Jorens Thomassen (links van de trap) en Rogier Florijn (rechts van de trap). © TriMM

Vijf Twentse onlinemarketingbureaus in top 100 Emerce

ENSCHEDE – Vijf Twentse communicatie- en onlinemarketingbureaus staan in de top 100 van het marketingplatform en het magazine Emerce. Het gaat om TriMM en Doop (Enschede), Adwise (Almelo) en Alien Trick en Limesquare (Hengelo).

De bureaus zijn gespecialiseerd in onlinemarketing en het bouwen van websites en webshops, terwijl sommige bovendien aan advertising doen. Bij de grote bureaus behoort TriMM in Enschede tot de beste van Nederland. Beslissers uit de online-industrie kenden TriMM 5,5 van de maximaal 7 sterren toe. TrimMM staat daarmee met vier andere bureaus op de tweede plek achter ISAAC (Eindhoven) en Merkle Nederland (Rotterdam) die elk 6 sterren hebben.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.