Het Van Heekplein in Enschede
Volledig scherm
Het Van Heekplein in Enschede © Carlo ter Ellen DTCT

Vlooien- en rommelmarkt op Van Heekplein in Enschede

ENSCHEDE - Zolder en garage opgeruimd, of toch te veel uitgegeven op vakantie? Op zondag 26 augustus is er van 11.00 tot 17.00 uur op het Van Heekplein een grote curiosa-, vlooien- en rommelmarkt, gehouden door Winkelhart Enschede en het Enschedese RéZi Organisaties.

 1. Zo speurde de recherche naar de Enschedese hennepbende van Goudlokje en Stekkenboer
  PREMIUM

  Zo speurde de recherche naar de Enschedese hennepben­de van Goudlokje en Stekken­boer

  ENSCHEDE - Het was voor de politie als een puzzel waarvan ineens alle stukjes op hun plaats vielen. Toen ze gekraakte chatberichten analyseerde kon ze diverse mensen uit de hennepwereld aan elkaar koppelen evenals eerder geruimde henneppanden. Zo kwam het tot de grote klapper op 9 mei toen de Dienst Speciale Interventies uitrukte naar Enschede. Een reconstructie van het onderzoek Aragan21, gebaseerd op het voorgeleidingsdossier.
 2. DJ Isis viert jubileumjaar: in Goor opgegroeide pionier van de dansmuziek zit dertig jaar in het vak
  PREMIUM

  DJ Isis viert jubileum­jaar: in Goor opgegroei­de pionier van de dansmuziek zit dertig jaar in het vak

  AMSTERDAM/GOOR - Ze was nachtburgemeester van Amsterdam, ambassadeur voor de Vrijheid én adviseert de hoofdstad over kunst en cultuur. Maar Isis van der Wel (47) is bovenal een van de vrouwelijke pioniers in de elektronische dansmuziek. DJ Isis bracht haar jeugd voor het grootste gedeelte door in Goor en zit in 2022 dertig jaar in het vak. Binnenkort is ze weer in Twente. Voor een bijzonder optreden.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.