Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Getty Images

Vriendengroep van Tim (20) uit Enschede test massaal positief na feest in Aspen Valley: ‘Het is één grote chaos’

updateTim (20) en zijn vrienden konden zaterdagnacht eindelijk weer ‘lekker losgaan’ in discotheek Aspen Valley, maar komen nu bedrogen uit. Liefst 9 van de 18 vrienden testten deze week positief op corona. GGD Twente bevestigt de problemen.

2 reacties

 • Marco Meijer

  3 maanden geleden
  Dit is nu een écht ongecontroleerd experiment. Van die lui die alleen maar aan zichzelf en aan feesten denken, komen waarschijnlijk binnen met de QR code van een ander, en beginnen een lokale epidemie. En zodra het weer kan gaan ze ervoor. Alle remmen los. Je geeft ze een vinger en ze nemen je hele hand.
 • Meinco Feddes

  3 maanden geleden
  Het is natuurlijk treurig dat er jongeren zijn die waarschijnlijk met en QR code van een ander zijn binnengekomen. Sommige jongeren en volwassenen realiseren zich niet wat ze de gemeenschap aandoen als blijkt dat deze of mogelijk een andere uitbraak weer leidt tot coronamaatregelen. Het zou goed zijn dat stappers die elkaar een QR code sturen, om zodoende toch ergens binnen te kunnen komen, worden bestraft met een hele flinke boete. Mensen verplichten om zich te laten vaccineren ligt gevoelig.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.