Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images

Vrouw gewond na mishandeling in Enschede

ENSCHEDE - Een 41-jarige vrouw is op zaterdag 3 augustus gewond geraakt bij een mishandeling in Enschede. De politie is op zoek naar getuigen.

De vrouw werd rond 8.45 uur mishandeld door een man aan de Wesselerbrinklaan, ter hoogte van de Jumbo. Ze liep daarbij dusdanig ernstig letsel op, dat ze behandeld moest worden op de eerste hulp. Na de mishandeling kwam er een man naar haar toe die beweerde dat hij alles gezien had, maar het slachtoffer is de naam van deze man vergeten. 

De politie is op zoek naar zowel deze getuige als naar andere mensen die mogelijk iets hebben gezien van de mishandeling. Contact opnemen met de politie? Dit kan via 0900-8844. 

  1. Emotionele kijkdag voor oud-werknemer Vliegbasis Twenthe: 'Tranen schieten in m'n ogen’
    PREMIUM
    Video

    Emotionele kijkdag voor oud-werknemer Vliegbasis Twenthe: 'Tranen schieten in m'n ogen’

    ENSCHEDE - Een bar voor weinig. Of een brandslang. Wellicht een fietsenstalling? En anders een beukenhaag. Spullen genoeg donderdag op de kijkdag in en bij het gebouw Z95 op de Vliegbasis Twenthe bij Enschede. Het oude bedrijfsrestaurant van de Koninklijke Luchtmacht gaat plat voor nieuwbouw in de wijk, de inventaris wordt online geveild. Er komen koopjesjagers op de kijkdag af, maar ook verdrietige oud-werknemers.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.