Oogarts Jan Greijdanus stopt bij het MST, hij  is inmiddels 74 jaar emn heeft nu naast zijn werk bij ZGT ook tijd voor zijn oldtimers. Op de foto is hij aan het sleutelen met een Jaguar, waar het motorblok uit moet.
Volledig scherm
PREMIUM
Oogarts Jan Greijdanus stopt bij het MST, hij is inmiddels 74 jaar emn heeft nu naast zijn werk bij ZGT ook tijd voor zijn oldtimers. Op de foto is hij aan het sleutelen met een Jaguar, waar het motorblok uit moet. © Carlo ter Ellen DPG Media

Waarom MST-oogarts Jan Greijdanus (74) niet kan stoppen met werken: ‘Oogheelkunde schrikt mensen vaak af’

ENSCHEDE - Eigenlijk ging hij in 2012 al met pensioen. Maar ziekenhuizen en klinieken in de regio konden toen nog niet zonder oogarts Jan Greijdanus (74). Hij trok zijn doktersjas weer uit de kast. Na jaren neemt hij nu definitief afscheid van MST. 

  1. 'Lichte' tbs voor verwarde Enschedeër die dacht dat zijn buurman hem bespioneerde

    'Lichte' tbs voor verwarde Enschedeër die dacht dat zijn buurman hem bespioneer­de

    ENSCHEDE/ALMELO - De rechtbank in Almelo heeft Ruben E. (40) uit Enschede veroordeeld tot tbs met voorwaarden. E. krijgt deze ‘lichte’ vorm van tbs omdat hij vorig jaar april zijn buurman bedreigde met een vuurwapen. E. dacht dat zijn buurman onder andere zijn vriendin ‘gehackt’ had. Opvallend detail, de vriendin dacht hetzelfde. Een bijzondere vorm van stoornis die door deskundigen omschreven wordt als een ‘folie a deux’.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.