Wat doet Kees van der Staaij (SGP) als zijn zoon zoent met een jongen?

videoENSCHEDE - SGP-voorman Kees van der Staaij kreeg zondag en vandaag veel kritiek te verduren, omdat hij één van circa 200 orthodox-protestante prominenten is, die de zogeheten Nashville-verklaring ondertekenden.

 1. Kortsluiting in kabel oorzaak van knallen in Enschede: ‘Gebeurt vaker dat ze kapot gaan, maar dat ze ontploffen zien we niet vaak’

  Kortslui­ting in kabel oorzaak van knallen in Enschede: ‘Gebeurt vaker dat ze kapot gaan, maar dat ze ontploffen zien we niet vaak’

  ENSCHEDE - De ontploffing onder de stoep aan aan de Snelliusstraat in de Enschedese buurt Velve-Lindenhof is ontstaan door kortsluiting in een laagspanningskabel. Omwonenden en passanten schrokken zich dinsdagavond rond tien voor half negen wild. Er kwamen vonken onder stoeptegels vandaan. En volgens getuigen vlogen de tegels tot wel twee meter hoogte de lucht in.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.