Volledig scherm
© Kieswijzer BD

Wat stemt u? Vul de Tubantia Kieswijzer in!

ENSCHEDE - Woensdag gaan we naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Weet u al op welke partij u stemt? Vul de Kieswijzer in en ontdek welke partij het beste bij u past.

Volledig scherm
© ANP

In de Kieswijzer geeft u uw mening over de stellingen in uw gemeente, kunt u ze direct vergelijken met de meningen van de partijen en krijgt u na afloop overzichtelijk gepresenteerd met welke partijen u de meeste overeenkomsten hebt. Zo hoeft u niet alle partijprogramma’s door te worstelen om te weten te komen wat de standpunten van de partijen zijn.

Omdat deze krant samenwerkt met het Algemeen Dagblad, BN DeStem, Brabants Dagblad, De Gelderlander, Eindhovens Dagblad, PZC, De Stentor en Het Parool is de Kieswijzer beschikbaar in maar liefst 220 gemeenten in Nederland. Daarmee is het de grootste regionale stemhulp ooit.

Enquêtes

In tegenstelling tot veel andere stemhulpen is onze Kieswijzer mede tot stand gekomen dankzij onze lezers. Door middel van enquêtes onder die lezers hebben we gepeild welke onderwerpen er spelen in de diverse gemeenten in ons verspreidingsgebied. Die onderwerpen hebben onze verslaggevers vervolgens gebruikt bij het maken van de stellingen.

De Kieswijzer is te raadplegen via tubantia.nl/kieswijzer.

Volledig scherm
Radio dj Sander Guis vult de Kieswijzer in. © Emiel Muijderman

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.