Volledig scherm
© Annina Romita

Weekend in Enschede: Golden Earring, striptekenen en Twents toneel

ENSCHEDE - Het is weer weekend! In januari zijn er vaak minder evenementen in de stad. Maar ook dit weekend hebben we weer een aantal uitgaanstips voor je op een rij gezet.

Striptrip

Ben jij 8 tussen en 12 jaar oud? Dan kun je deze zaterdag je eigen strip maken bij Concordia aan de Langestraat in Enschede. Het maken van je eigen strip gaat niet zomaar, met een aantal spelregels wordt het striptekenen net een beetje spannender. De workshop begint om 14.00 uur, meedoen kost 7,50 euro.

NoveMberbal

Deze zaterdag kun je samen dansen op de muziek van verschillende bands tijdens het NoveMberbal. Lijkt dit je leuk? Kom dan op zaterdag tussen 16:00 uur en 22:00 uur naar Danscentrum Dekker aan de Wooldriksweg 150 in Enschede. Entree is 10 euro.

Golden Earring

Na 10 jaar is de band Golden Earring terug in Enschede. Deze zaterdag geven de oude rockers een volledig elektrisch concert in de Expo Twente, vlakbij de Grolsch Veste in Enschede. Wil jij erbij zijn? Vanaf 20:15 uur ben je welkom. Kaarten kosten 38 euro.

Gewoon Aans!

Gewoon Aans! heeft een nieuwe voorstelling opgezet, genaamd Volk! Dit is een voorstelling voor jong en oud met veel streektaal erin. Deze zaterdag kun je vanaf 20:30 uur genieten van deze theatervoorstelling in De Kleine Willem. Een kaartje kost 17,50 euro.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.