Volledig scherm
© Remko de Waal

Wie maakt de mooiste foto van Kunst in het Volkspark?

fotowedstrijdTer gelegenheid van Kunst in het Volkspark organiseert De Twentsche Courant Tubantia een fotowedstrijd onder de noemer ‘Volk in het Park’.

Iedereen kan via deze pagina één foto uploaden die dit thema letterlijk of in symbolische zin verbeeldt. Het onderwerp is dus ‘mensen’ (of sporen daarvan) en de locatie ‘een park’. Dat kan een willekeurig park in de wereld zijn. Van eendjes voeren met de kleinkinderen tot een in een oude beuk gekerfde liefdesverklaring. Een buurtbarbecue of selfie met de hond mogen ook.

Maar groene, publieke ruimte leent zich voor veel meer: picknicken, herdenken, wandelen, lezen, musiceren, vrijen, slapen, sporten, bidden, mediteren, schuilen, ontmoeten, werken, spelen, gamen, zonnen. Ook de rauwe kanten van menselijk gedrag in publieke parken kunnen indringende foto’s opleveren. Van vernielingen en drugsoverlast tot wildplassen en zwerfvuil. Laat je fantasie de vrije loop, wees creatief en verras ons!

Stuur ons uw foto toe via het formulier hieronder:

Werkt het formulier niet goed? Klik HIER

Voorwaarden en prijzen

Deelnemers kunnen tot en met 5 juni foto’s uploaden. De beeldredactie van De Twentsche Courant Tubantia kiest uit alle inzendingen drie aansprekende foto’s. Die worden op een aluminium plaat afgedrukt en tijdens Kunst in het Volkspark tentoongesteld in de Tubantia-stand. Het publiek kan die dag zijn stem uitbrengen op de naar zijn mening ‘beste’ foto. 

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking om 13.30 uur. Hij of zij gaat dan met een fotograaf van deze krant op pad om dé nieuwsfoto te maken van Kunst in het Volkspark voor de site en de krant van dinsdag.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.