Volledig scherm
© News United/Dennis Bakker

Woningoverval in Enschedese wijk Mekkelholt, dader voortvluchtig

ENSCHEDE - Een man heeft donderdagmiddag een woning overvallen aan de Dr. Coppesstraat in de wijk Mekkelholt in Enschede.  Bij de overval is een van de bewoners tegen zijn wil vastgezet in de woning. De politie is op zoek naar de man en heeft via Burgernet een signalement verspreid.

Het gaat volgens de politie om een getinte jongeman van zo'n 18 á 19 jaar oud. De dader draagt een trainingsbroek van het merk Adidas en een zwarte jas. Ten tijde van de overval had de man een doek voor zijn mond.

Of de dief iets heeft buitgemaakt in de woning in Mekkelholt, is onduidelijk. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt bij de overval.

  1. Niets drijft Twentse zakenbroers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’
    PREMIUM
    Reportage

    Niets drijft Twentse zaken­broers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’

    ENSCHEDE/ALMELO - De broers Wim (58) en Pedro (53) Swier zijn bekende gezichten in het Twentse zakenleven. Wim is algemeen directeur van maaltijdleverancier Food Connect. Pedro is algemeen directeur van Vredehof Uitvaartverzorging. Maar bovenal zijn beiden broers die elkaar door dik en dun steunen. Bijvoorbeeld als Pedro moet helpen bij het identificeren van slachtoffers van rampen zoals die met de MH17.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.