In april traden militairen aan bij het ziekenhuis MST in Enschede om te helpen in de eerste coronagolf. MST zou ze graag weer welkom heten.
Volledig scherm
In april traden militairen aan bij het ziekenhuis MST in Enschede om te helpen in de eerste coronagolf. MST zou ze graag weer welkom heten. © Emiel Muijderman

Ziekenhuis MST Enschede vraagt steun leger bij tweede coronagolf

ENSCHEDE - Het Medisch Spectrum Twente (MST) heeft steun aangevraagd van het leger. Maar de kans dat het er van komt is volgens het Enschedese ziekenhuis klein. MST gaat ervan uit dat andere ziekenhuizen voorrang krijgen omdat de personeelsnood daar groter is.

  1. Hoop voor Stephanie uit Enschede in zoektocht naar haar biologische vader

    Hoop voor Stephanie uit Enschede in zoektocht naar haar biologi­sche vader

    ENSCHEDE - Er gloort wat meer hoop voor de Enschedese Stephanie Schnettberg (35) in haar zoektocht naar haar biologische donorvader. Na haar aangrijpende interview in Tubantia kreeg zij vele tientallen tips, waarvan enkele zeer hoopgevend. Morgen leidt één van die tips zelfs al tot een dna-test bij een Twentse vrouw, die niet uitsluit dat ze een halfzus is. Ook het tv-programma Spoorloos heeft zich bij Stephanie gemeld om een aflevering aan haar zoektocht te besteden.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.