Volledig scherm
© Twitter @pec_nu

Zwolle-fans bezoeken Grolsch Veste: 'De groeten aan GAE'

ENSCHEDE - Supporters van PEC Zwolle hebben zondag alvast een bezoekje gebracht aan de Grolsch Veste. Bij het stadion van FC Twente werd een groot spandoek opgehangen met een verwijzing naar de Jupiler League. 

Dinsdag staan beide ploegen tegenover elkaar. Wanneer FC Twente niet weet te winnen, en Sparta een dag later wint van NAC Breda, zijn de Enschedeërs officieel gedegradeerd naar de Jupiler League. Dit zorgt voor het nodige leedvermaak bij de overige fans uit de Eredivisie. 

'De kater komt later. De groeten aan Go Ahead Eagles', valt op het spandoek van de PEC Zwolle-fans te lezen. Go Ahead Eagles is één van de ploegen die FC Twente komend seizoen in de Jupiler League tegenkomt als het degradeert. 

  1. Waterboarding? Ook hierdoor raakten 3 docenten in Twente in opspraak
    PREMIUM

    Waterboar­ding? Ook hierdoor raakten 3 docenten in Twente in opspraak

    ALMELO - De scheidslijn tussen wat je als leerkracht wel en niet kunt maken, is flinterdun. Een docent in Almelo raakte deze week in opspraak doordat hij het effect van martelmethode waterboarding demonstreerde in de klas. De rechter draaide deze week de straf die hij kreeg terug, maar de leraar is wel getekend door de hele situatie. Wij zetten drie andere controversiële zaken uit deze regio op een rij, met driemaal een hoofdrol voor de docent.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.