Acht Microsoft Excel-experts gaan deelnemen aan het wereldkampioenschap, waarin zij moeten bewijzen wie het beste kan modelleren.
Volledig scherm
Acht Microsoft Excel-experts gaan deelnemen aan het wereldkampioenschap, waarin zij moeten bewijzen wie het beste kan modelleren. © REUTERS

Acht experts strijden tegen elkaar in internationale Microsoft Excel-competitie

Microsoft organiseert een internationale competitie in Excel. Tijdens de competitie draait het om financieel modelleren, wat volgens Microsoft een esports is. Voor dit toernooi zijn er acht verschillende deelnemers uitgenodigd uit acht verschillende landen, en deze Exceltovenaren gaan op 8 juni de strijd met elkaar aan.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.