Hackers hebben mogelijk 780 gigabyte aan data gestolen van spelontwikkelaar EA. Volgens de hackers bevatten de data onder meer de broncode van FIFA 21 en de Frostbite-engine, waar spellen als Battlefield mee gemaakt worden.
Volledig scherm
Hackers hebben mogelijk 780 gigabyte aan data gestolen van spelontwikkelaar EA. Volgens de hackers bevatten de data onder meer de broncode van FIFA 21 en de Frostbite-engine, waar spellen als Battlefield mee gemaakt worden. © AFP

Broncode van FIFA 21 ligt mogelijk op straat na aanval hackers

Een groep hackers beweert een berg vertrouwelijke data van EA Games te hebben bemachtigd, inclusief de broncode van FIFA 21. Dit meldt Motherboard, de techredactie van nieuwswebsite Vice.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.