Nederland wordt tijdens de Intel World Open, een Rocket League-competitie die onderdeel is van de Olympische Spelen, vertegenwoordigd door Thomas Brinkhorst, Ole van Doorn, Mike Verkuijlen en Maarten van Zee.
Volledig scherm
Nederland wordt tijdens de Intel World Open, een Rocket League-competitie die onderdeel is van de Olympische Spelen, vertegenwoordigd door Thomas Brinkhorst, Ole van Doorn, Mike Verkuijlen en Maarten van Zee. © AFP

Dit is het Rocket League-team dat ons vertegenwoordigt tijdens de Olympische Spelen

De eerste vier spelers die voor Nederland uitkomen in het aankomende Olympische esportstoernooi zijn bekendgemaakt. Het Nederlandse Rocket League-team, eTeamNL, neemt vanaf 3 juni deel aan de Intel World Open (IWO), een toernooi dat onderdeel is van de Olympische spelen in Tokio.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.